2025-01-16
❤️🔥 = 極力推介的單品✌🏻👨🏻🍳二人前 $888/位季節沙律魚籽鵝肝蒸蛋鮮活龍蝦❤️🔥南非活鮑魚❤️🔥時令海鮮 (帆立貝)香煎鵝肝鹿兒島霜降和牛薄燒卷鹿兒島霜降和牛厚燒❤️🔥秋田炒飯❤️🔥炒野菜龍蝦清湯❤️🔥甜品 (雪糕+銅鑼燒)🔸想同另一半嘆返餐高質鐵板燒?今次推介呢個二人餐仲送埋師傅嘅精湛廚藝表演添!等我詳細解構每款食材嘅精髓~1️⃣ 季節沙律新鮮爽脆嘅蔬菜配搭特製醋汁,開胃清新,為接下來嘅美食打好基礎🤓2️⃣ 魚籽鵝肝蒸蛋雞蛋蒸至滑嫩,上面鋪上彈牙魚籽同香濃鵝肝,口感豐富,層次分明😍3️⃣ 鮮活龍蝦即叫即燒嘅活龍蝦,肉質彈牙鮮甜,師傅嘅火候控制得啱啱好,加上火炎表演,龍蝦完美保持多汁🤩4️⃣ 南非活鮑魚配紫菜忌廉汁新鮮鮑魚配上獨家研發嘅紫菜忌廉汁,鮮味層次豐富,口感爽滑,絕對係必試之選🥹5️⃣ 時令帆立貝新鮮帆立貝煎至金黃,外脆內嫩,配上紫菜食,甜味十足!6️⃣ 香煎鵝肝法式香煎鵝肝,外皮香脆,內裡軟滑,香氣四溢,搭配特製醬汁更添風味🧐7️⃣ 鹿兒島霜降和牛薄燒卷 + 厚燒日本頂級和牛,油花分佈均勻,師傅將薄燒卷同厚燒嘅火候控制得恰到好處,入口即化!8️⃣ 秋田炒飯估計用上日本秋田米,師傅以高溫鑊氣將每粒
👨🏻🍳二人前 $888/位
季節沙律
魚籽鵝肝蒸蛋
鮮活龍蝦❤️🔥
南非活鮑魚❤️🔥
時令海鮮 (帆立貝)
香煎鵝肝
鹿兒島霜降和牛薄燒卷
鹿兒島霜降和牛厚燒❤️🔥
秋田炒飯❤️🔥
炒野菜
龍蝦清湯❤️🔥
甜品 (雪糕+銅鑼燒)
1️⃣ 季節沙律
2️⃣ 魚籽鵝肝蒸蛋
3️⃣ 鮮活龍蝦
4️⃣ 南非活鮑魚配紫菜忌廉汁
5️⃣ 時令帆立貝
新鮮帆立貝煎至金黃,外脆內嫩,配上紫菜食,甜味十足!
6️⃣ 香煎鵝肝
7️⃣ 鹿兒島霜降和牛薄燒卷 + 厚燒
8️⃣ 秋田炒飯
估計用上日本秋田米,師傅以高溫鑊氣將每粒米飯炒至粒粒分明,香氣四溢🔥
9️⃣ 炒野菜
時令新鮮蔬菜,保持爽脆嘅口感,清新可口
🔟 龍蝦清湯
以新鮮龍蝦熬製,湯底清甜鮮美,層次豐富
1️⃣1️⃣ 甜品
熱辣辣嘅銅鑼燒配埋雪糕,完美平衡!
🔸呢個套餐由前菜到主菜,再到甜品,樣樣都經過精心設計,絕對值得一試!想約會嘅你,記住快啲預約啦~ 😉✨