2022-12-12
呢間日式餐廳真係超級抵食👍🏻 令人想係咁嗌野食 因為真係好抵(重要嘅野要講好多次😂) 如果住附近一定會1個星期幾餐餐廳裝修好復古 好似去左日本d舊式小鎮咁🎏 好溫馨好有feel的小店💛 而食物質素都好高 性價比超高!我就點左醬燒雞軟骨小丸子、和風辛味軟殼蟹配辣蟹籽醬、芝士燒大蝦、牛肉壽喜燒鍋、醬燒牛肉煎飯(肉醬汁) 食咁多野都唔超過$500啊‼️誠心推薦❤️和風辛味軟殼蟹配辣蟹籽醬❗真係好好食,炸到熱辣辣,一咬落去爆蟹汁(第一次食到爆汁 肉又多),而且炸粉一d都唔厚,好酥脆,辣蟹籽醬好特別👍🏻 好似蟹籽溝蛋黃醬?辣辣地~點埋一齊食 更加好味😋 推薦!芝士燒大蝦🦐 成隻手掌咁大✋🏻 好多肉,肉質彈牙,上面舖上滿滿芝士🧀 燒得好香,食呢個好滿足😋醬燒雞軟骨小丸子,係肉丸包住雞軟骨,肉嫩👍🏻 上面有d木魚,好似章魚燒咁,口感幾得意~牛肉壽喜燒鍋🫕 睇下隻蛋(哇~)烏冬好彈牙醬燒牛肉煎飯(肉醬汁) 比得好足料 食呢個唔知點解覺得好有家的感覺💛點埋杯清酒飲下更加有feel 細細支好平🤩P.S. 真心推薦呢間餐廳😻😻,食物質素有水準⭐ 價錢好抵食⭐ 環境好⭐
牛肉壽喜燒鍋🫕 睇下隻蛋(哇~)烏冬好彈牙
點埋杯清酒飲下更加有feel 細細支好平🤩