『四湯八麵』,一間位於觀塘嘅台灣料理餐廳,創新同傳統並存😊🍴🦐🍜福州大蝦•肉扎湯手工麵🦐🍜佢嘅招牌菜式結合咗鮮嫩嘅大蝦同豐滿嘅肉扎,麵條手工製作,配上香滑嘅溏心蛋,感覺好豪華又充滿滿足感。湯底甜美滑口。🐝🎉🍗🍚私房炸雞髀飯🍗🍚一份令我口水直流嘅菜式。飯食新鮮,口感好特別。雞髀外皮炸得香脆,可以食到肉質鮮嫩非常,好食。👑🐔🍗🧂寧夏鹽酥雞🍗🧂一道充滿台灣風味嘅地道小吃,雞塊咬落去酥脆嘅外皮肉質細膩,獨特香料調製,好有台灣夜市嘅氣氛💖🐔🍡🍊私房沙爹陳皮魚蛋🍡🍊要特別提一提,佢嘅私房沙爹陳皮魚蛋,呢款特色小吃口感獨特,比起港式嘅陳皮魚蛋多咗自家製台式風味醬汁,更特別💯🔝

🦐🍜福州大蝦•肉扎湯手工麵🦐🍜

🍗🍚私房炸雞髀飯🍗🍚