今次嚟到銅鑼灣發掘咗一間高性價比嘅餐廳,小魚兒。呢度提供超辣嘅烤魚,配上多款飲品放題,非常適合同朋友一齊嚟享受。———————————————🌟活火山泡椒剁椒豆花烤魚 ($308)我哋選擇咗海鱸魚,魚肉超大條而且非常肥美。烤魚上枱後滾咗等3分鐘就可以食,時間啱啱好,魚肉鮮嫩多汁。呢道菜嘅特色係超級辣同惹味,泡椒同剁椒嘅香氣滲透入魚肉,每一口都帶來強烈嘅味覺享受。豆花嘅滑嫩口感同烤魚完美結合,令整道菜更加豐富。烤魚入面仲有寬粉,吸曬日月精華,超辣但真係好好味,仲另外再叫多咗一份寬粉。🌟加菜:娃娃菜 ($38)我哋仲加咗份娃娃菜,份量ok而且非常新鮮。將娃娃菜放入烤魚入面煮,吸收晒湯底嘅味道,食落去一流,非常推薦。🌟飲品放題 ($28/位)飲品放題非常划算,有各種汽水飲品仲有自家製冷泡茶,冷泡茶嘅味道非常清香,配搭辣味嘅烤魚,真係一流。飲品選擇多樣,無論你鐘意汽水定係茶飲,都可以滿足你嘅需求。🔸整體食評🔸小魚兒嘅環境舒適寬敞,服務人員友善熱情。每道菜都非常用心製作,特別係烤魚,無論係味道定係賣相都非常出色。飲品放題更係提供咗額外嘅享受,令整個用餐體驗更加滿足。我見佢其實仲有出好多款菜式,下

———————————————
🌟活火山泡椒剁椒豆花烤魚 ($308)

🌟加菜:娃娃菜 ($38)

🌟飲品放題 ($28/位)

🔸整體食評🔸
小魚兒嘅環境舒適寬敞,服務人員友善熱情。每道菜都非常用心製作,特別係烤魚,無論係味道定係賣相都非常出色。飲品放題更係提供咗額外嘅享受,令整個用餐體驗更加滿足。我見佢其實仲有出好多款菜式,下次會再去試其他惹味菜式再同大家介紹。