2023-04-10
雖然我知青衣係美食荒漠,但估唔到依間cafe除咗食物質素唔過關之外,服務態度都唔好🤯因為嗰日係迪士尼玩完,諗住喺青衣城隨便搵一間餐廳食完就算,咁見到店名好似都唔錯咁,咁就諗住入去試吓,點知原來係一個伏‼️唔好睇個餐牌,以為好多嘢食,但基本上有三成都係冇🫢大蝦牛油果沙律 $88 推薦指數🗯️:🌞不推薦真心自己去超市買沙律食都唔食過佢,牛油果明顯係隨便切,切完放上去,大蝦也明顯未解好凍,食落口似食冰多過似食蝦,醬汁放得特別多,除咗最表面嗰層,基本上底下那些都已經鹹到食唔到蟹子三文魚炒飯 $78 推薦指數🗯️:🌞不推薦普通茶記炒飯都好食過佢,冇鑊氣又唔乾身,食落飯仲要痴住一嚿嚿咁,味道正正常常,好普通,真係好明顯嘅馬虎了事以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。
唔好睇個餐牌,以為好多嘢食,但基本上有三成都係冇🫢
大蝦牛油果沙律 $88 推薦指數🗯️:🌞不推薦
蟹子三文魚炒飯 $78 推薦指數🗯️:🌞不推薦