最近朋友睇韓劇多話想去食韓式炸雞,發現銅鑼灣有間炸雞幾出名,就一齊去試試呢個全日90分鐘放題餐 ($178)🍗◦ 炸雞呢到既炸雞超多口味,我地差唔多每隻味都叫左黎試試🤣包括蜜糖芥末/甜酸/香草青檸/檸檬柚子/濃蒜/黑糖同埋泡菜蛋黃味~每舊雞都肉質嫩滑,炸粉份量合理,加埋醬汁都唔錯❤️我同朋友最鍾意蜜糖芥末味,甜甜地少少辣都幾好食😋泡菜蛋黃味係最近新推出既,感覺都幾特別,有泡菜個種辣辣地味道,鍾意食泡菜既朋友不妨試試😙◦ 小食除左炸雞呢到仲有好多小食,我地就叫左韓式辣泡菜、芝麻菠菜、柚子醋沙律同埋蜜糖牛油粟米,當中最推薦就係柚子醋沙律,沙律菜都新鮮,而且食完炸雞食沙律可以解膩!其實佢地仲有多款口味既焗雞、pizza同埋其他小食,不過食完咁多款炸雞已經好飽😂下次再試試其他食物~📍Sodam Chicken銅鑼灣耀華街百樂中心7樓

炸雞

◦ 小食