2024-12-02
🐚🦐【 千海水產海鮮火鍋放題 】 🦀🦪⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄呢間「千海水產」認真世一‼️刷新咗我對香港火鍋放題嘅認知😂 最大賣點係設有自助撈海鮮區域,鮑魚、蝦蟹、貝類,全部新鮮又生猛🦀 仲有專人幫你清洗💦 不停補貨,無限量任撈任煮🍲😍我哋揀咗個鴛鴦鍋底(+$48):🦞龍蝦頭鍋➕🐔清甜椰子雞鍋🥥湯底食材豐富,好足料👍🏻除咗海鮮之外,其他食物都勁豐富,可以掃碼落單嘅包括:火鍋肉類、炸物、燒物等💕個人重點推介澳洲M5和牛、美國牛肩胛片、皇牌燒乳鴿王、榴槤炸彈、鹽燒牛舌、川味燒鮮蠔、鐵板鵝肝多士,每款都高質,勁好食🏆🤩自助區則有其他熟食、點心、火鍋配料、沙律冷盤、水果、甜品、雪糕、飲品…… 全部任食任拎🥳最不得了係「烤榴槤」‼️作為榴槤控絕對破防🤭依家有體驗價,星期一至四7:30pm前離座,成人$278/位,超抵❤️🔥⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄⋄📍地址:千海水產海鮮火鍋放題 (荃灣)荃灣大壩街4-30號荃灣廣場B1樓B126號舖⋄🔥更多同區美食👉🏻 #ccrreami荃灣⋄⋄⋄#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkong
⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄
呢間「千海水產」認真世一‼️ 刷新咗我對香港 火鍋放題嘅認知😂 最大賣點係設有自助撈海鮮區域,鮑魚、蝦蟹、貝類,全部新鮮又生猛🦀 仲有專人幫你清洗💦 不停補貨,無限量任撈任煮🍲😍 我哋揀咗個鴛鴦鍋底(+$48):🦞龍蝦頭鍋➕🐔清甜椰子雞鍋🥥湯底食材豐富,好足料👍🏻 除咗海鮮之外,其他食物都勁豐富,可以掃碼落單嘅包括: 火鍋肉類、炸物、燒物等💕 個人重點推介澳洲M5和牛、美國牛肩胛片、皇牌燒乳鴿王、榴槤炸彈、鹽燒牛舌、川味燒鮮蠔、鐵板鵝肝多士,每款都高質,勁好食🏆🤩 自助區則有其他熟食、點心、 火鍋配料、沙律冷盤、水果、甜品、雪糕、飲品…… 全部任食任拎🥳 最不得了係「烤榴槤」‼️作為榴槤控絕對破防🤭 依家有體驗價,星期一至四7:30pm前離座,成人$278/位,超抵❤️🔥 ⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
⋄
📍地址:千海水產海鮮火鍋放題 (荃灣) 荃灣大壩街4-30號荃灣廣場B1樓B126號舖 ⋄
🔥更多同區美食👉🏻 #ccrreami荃灣
⋄
#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #荃灣美食 #千海水產 #千海水產海鮮火鍋放題 #荃灣廣場 @theaquaticmarket_tw