行過街口見到阿姐派傳單,仲送$50現金劵,發現新大陸,有烤魚又有雞煲,當然要試吓啦!👑極品鮑魚雞煲(半隻) $288鮑魚幾大隻,肉厚又爽口;雞肉好香好入味,肉質嫩滑,味道剛好唔會過鹹,推介必點👍🏻✨冒菜 套餐A(4款配菜) $64特濃清雞湯好香好濃郁,萵筍好爽口;娃娃菜腍甜,吸埋湯汁更好味😋 胡椒豬肚同豬大腸正常發揮,冇奇怪味道🤭✨金湯酸菜魚 $84叫咗小辣,辣度剛剛好,就算唔太食得辣嘅朋友仔都可以食到。份量都幾多,魚肉嫩滑冇腥味。仲有萵筍同娃娃菜,配埋酸菜湯底味道更惹味。✨炸雙皮奶 $39外皮酥脆,內層鮮奶香滑濃郁,外脆內軟口感豐富,份量都唔小,性價比頗高。🔍整體感覺:餐廳環境都幾乾淨,食物味道同質素唔錯,人氣雞煲名不虛傳,值得一試!

👑極品鮑魚雞煲(半隻) $288

✨冒菜 套餐A(4款配菜) $64