今次嚟到位於旺角嘅GRIND SIZE✨餐廳就簡約波希米亞風路線🎐我哋入座位置位於餐廳嘅上一層🏡所以相對上比樓下一層寧靜 加上上面有梳化、榻榻米及大枱嘅位 好啱同一班朋友坐喺度傾偈💬————————————————❶ 慢煮牛面頰•港式沙嗲汁煎腸粉 $158牛面頰非常軟冧 輕輕一咬就勁易咬開 仲食到當中嘅骨膠原🥹而且牛味非常濃郁 而且份量偏多✨再配上有香濃花生味嘅沙嗲汁 惹味之餘帶點微辣 而且仲要有花生粒 有啲似平時串燒嘅沙嗲汁‼️再配上煎過嘅腸粉🤤絕對係重口味人士最愛🤣❷ 煙燻雞柳墨西哥粟米片 $98個人覺得如果大家諗住同一班朋友坐喺到慢慢傾偈 呢款就最絕對係必點之選🌟香脆嘅墨西哥粟米片上面鋪滿熔岩芝士、煙燻雞柳及紅椒粒🤤好啱一路傾住計一路share慢慢食✨❸ 蟹肉明太籽流心西班牙蛋餅 $98相對其他菜式 依款顯得比較普通 蛋餅一切開 唔算有好明顯嘅流心效果 勝在面鋪上明太子醬汁🤤整體嚟講都不過不失🤛🏻➍ 焦糖燉蛋 (ICED) $46焦糖燉蛋嘅味道唔算好明顯 不過勝在出邊坊間真係好少見🤣有興趣嘅都可以試吓~————————————————推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10環境

————————————————
❶ 慢煮牛面頰•港式沙嗲汁煎腸粉 $158