可能有排都冇得去日本,唯有去旺角呢間日式裝修嘅火鍋燒肉放題餐廳放任吓先~店內裝修以竹林為主題,真係會見到有竹㗎,而且門口仲有個大月亮嘅打卡位,夠曬唯美!店內座位又夠寬闊,唔洗同人逼埋一齊,享受吓喺竹林嘅午飯時間👘✨火鍋燒肉放題套餐真係超級豐富!有燒肉、火鍋、海鮮、蔬菜、天婦羅、油揚炸物、自家串串燒、壽司卷物、一品料理、火鍋配料及主食。仲有唔同口味嘅乳酪同乳酪梳打飲品畀你揀,超滿足吖☺️✨一共有4款A5仙台牛日本和牛,包括三角、肩胛、背峰及上脾。淨係望住到啲油花都好靚,有一半拎咗嚟燒肉,見有個壽喜燒鍋,另一半就拎咗嚟當火鍋食,我反而覺得火鍋正過燒肉喎👍🏻✨而刺身都好新鮮,除咗有超厚切嘅三文魚,仲有鮮甜帶子、八爪魚、魷魚及北寄貝。另外,壽司同樣高質,特別係火炙三文魚壽司,半熟三文魚有入口即溶嘅感覺🍣✨💬派心心時間▪️美味:❤️❤️❤️❤🤍▪️抵食:❤️❤❤❤🤍▪️服務:❤️❤️❤❤🤍▪️環境:❤️❤❤❤❤

💬派心心時間
▪️美味:❤️❤️❤️❤🤍
▪️抵食:❤️❤❤❤🤍
▪️服務:❤️❤️❤❤🤍
▪️環境:❤️❤❤❤❤
2022-01-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch