2022-05-31
限聚令放寬到而家都未敢約多啲朋友一齊食飯,今次都只係約咗1位朋友。用餐當日見有6個女仔喺呢間餐廳坐埋一齊食飯傾計,好開心,如果荔枝角嘅上班族想同幾位同事食飯,或者夜晚成班朋友聚餐,不妨book定張靚枱先喇📲✨✍🏻 / 招牌德州燒烤牛肉芝士漢堡▪️價錢:HK$128▫️跟沙律/餐湯:餐湯▫️跟飲品9選1:柑桔熱情果紅茶▫️雞翼&洋蔥圈:+HK$38▪️美味指數:♥♥♥♥♥是日餐湯似係牛尾湯,非常濃郁!而個招牌漢堡內有焗到勁香脆嘅煙肉、甜甜哋嘅炸洋蔥圈、頗有份量嘅煙燻牛肉漢堡、融化車打芝士及生菜,配秘製墨西哥青椒燒烤醬,燒烤醬夠曬滋味,食半份都快畀舊牛肉漢堡餵飽!而且漢堡附有嘅炸薯條意外地好好味,調味有啲似七味粉,食落好香脆,仲有啲係連皮添~另外我哋跟餐加咗38蚊小食,包括炸得好香脆嘅雞翼及雞鎚,再配埋4舊好大個圈嘅炸洋蔥圈,愛食脆口野抵加啊👌🏻✨特別要提提呢杯「柑桔熱情果紅茶」熱飲,入面有啲熱情果粒肉,酸酸甜甜夠曬開胃,好啱夏天飲🌞✨✍🏻 / 蒜香欖油燒烤菇意大利麵▪️價錢:HK$118▫️跟沙律/餐湯:沙律▫️跟飲品9選1:焦糖奶茶▪️美味指數:♥♥♥♥♡份前菜沙律望落都好新鮮!意大利麵上有好大隻燒烤菇
✍🏻 / 招牌德州燒烤牛肉芝士漢堡
▪️價錢:HK$118
▫️跟沙律/餐湯:沙律
▫️跟飲品9選1:焦糖奶茶
▪️美味指數:♥♥♥♥♡
份前菜沙律望落都好新鮮!意大利麵上有好大隻燒烤菇,上枱時都聞到陣燒到香噴噴嘅菇味,仲有切絲嘅三色椒同洋蔥。不過原來個意大利麵係扁意粉,偏硬身少少,蒜香欖油令到道菜式少咗一份油膩感,又不失惹味🍝✨
✍🏻 / 酥炸銀魚條
▪️價錢:HK$68
▪️美味指數:♥♥♥♥♥
一兜細細條嘅魚,估唔到細得嚟咬落去都仲食到啲魚肉,而且炸得好酥脆,配埋個醬熱辣辣食,如果當下有啤酒飲就更開心喇🍻✨