系港大做嘢嘅朋友話我知,週末有個chill chill 好去處,堅尼地城站行幾步就到,嘩🥳嘩,門口有個半露天餐廳☀️好有holiday feel⛱️😎天氣好、心情好,佢嘅✨親子沙律✨令人開心倍增😃煙三文魚同三文魚子一齊食,系口𥚃卜卜多汁又軟滑,真係不得之了😚👏🏻餐湯係香滑香濃嘅🎃南瓜忌廉湯配上🥗homemade salad好開胃😋😋想吸收優質蛋白質,最好叫呢個🔥重量級燒烤拼盤🔥,有🦐🍖🍗🥩🥦大蝦鮮、燒雞嫩、豬扒腍、牛扒多汁,大家都係主角,仲有蕃紅花點綴,好味到冇得彈👍🏻唔夠飽😋嗌多個卡邦尼意粉同茄汁青口,估佢唔到半碟都係Parma ham配芝士蘑菇好夾好香,青口都好嫩滑😍試埋佢哋嘅心太軟,🤩外挺內軟,點解可以做到咁多流心朱古力㗎?🫠呢一餐令我由內到外都chill爆Chill and Grill西環多近街57地舖

Chill and Grill
西環多近街57地舖