2022-04-29 1849 views
【 食到勁飽又滿足 】疫情期間,已經兩個月無出街食飯,今日終於約朋友見下面,一定要食番餐好嘢,我哋想大吃大喝,所以揀左去食90分鐘放題的火鍋,真係好滿足!中午時段但馬屋都幾多人,我哋等左45分鐘先有位,揀左「北海道夢之大地豚放題套餐」,可以一次過試齊北海道夢之大地豚肉,澳洲產長期穀飼牛,嚴選牛肉和丹麥皇冠豚肉,每款肉類都唔錯。湯底叫左兩款,一款千夜鍋,一款藥膳麻辣鍋,各有特色。雪糕和飲品都係任拎,罐裝飲品選擇都好多,緊有一款啱心水。自助區選擇唔多,但一定夠食,蔬菜,菇類和丸類等都有,仲有烏冬和公仔麵,飽肚之選。
【 食到勁飽又滿足 】

疫情期間,已經兩個月無出街食飯,今日終於約朋友見下面,一定要食番餐好嘢,我哋想大吃大喝,所以揀左去食90分鐘放題火鍋,真係好滿足!

2022-04-25
Type of Meal