燒肉醬味豬肋骨 Baby Back Pork Ribs$128 (另加一) ✨:7.5/10睇落好大條,不過其實唔算多肉味道就冇乜特別,都係燒肉醬嘅味不過side dish嘅薯條份量都足,而且偏粗身,外脆內軟,好食😍仲有少少酸菜係隔離,幾開胃😋如果比埋少少沙律菜做拌碟,感覺更豐富抵食烤帶子煙肉白汁燴飯 Grilled Scallops & Bacon Creamy Risotto$138 (另加一) ✨:8/10帶子嫩滑,燴飯有咬口整體調味適中,夠creamy,份量ok 不過食完三粒帶子冇乜餸,如果裡面有多啲配料,或者平啲,就高分啲😂跟餐有-是日餐湯(當日係青瓜湯)-黑糖包-餐飲(檸檬茶)青瓜湯 ✨:8.5/10開頭以為奇怪,嚟到發現原來唔係普通嘅青瓜,係意大利青瓜😋味道類似雜菜湯,但係高質好多,味道濃得嚟又自然少啲油更好黑糖包 ✨:8.5/10其實未去到非試不可嘅地步不過可以refill真係好加分要趁熱食,好食好多檸檬茶 ✨:7.5/10幾大杯,茶味&檸檬片都夠
燒肉醬味豬肋骨 Baby Back Pork Ribs
燒肉醬味豬肋骨

$128 (另加一) ✨:7.5/10
睇落好大條,不過其實唔算多肉
味道就冇乜特別,都係燒肉醬嘅味
仲有少少酸菜係隔離,幾開胃😋
如果比埋少少沙律菜做拌碟,感覺更豐富抵食

$138 (另加一) ✨:8/10
帶子嫩滑,燴飯有咬口
整體調味適中,夠creamy,份量ok

跟餐有
-是日餐湯(當日係青瓜湯)
-黑糖包
-餐飲(檸檬茶)

青瓜湯 ✨:8.5/10
開頭以為奇怪,嚟到發現原來唔係普通嘅青瓜,係意大利青瓜😋
味道類似雜菜湯,但係高質好多,味道濃得嚟又自然
少啲油更好

黑糖包 ✨:8.5/10
黑糖包

其實未去到非試不可嘅地步
不過可以refill真係好加分
要趁熱食,好食好多

檸檬茶 ✨:7.5/10
幾大杯,茶味&檸檬片都夠

燒肉醬味豬肋骨
黑糖包