上次同細佬妹一行 8 人去了朗豪坊逛街, 幫襯了下午茶, 貪佢便宜又不用加一, 仲可以 hea 到晚市 7:00pm 都冇趕我地走, 今晚又去左個頭, 咪諗住再次幫襯囉 ~環境是不錯的, 服務亦可以, 食物水準就一般般喇 ~ 好似今晚叫左 [ 芝士咖哩海鮮飯 ] 同埋 [ 鐵板牛柳 ] , 前者賣相麻麻但食落都 ok, 而且 d 料都算份量足既, 至於個牛柳肉質就麻麻, 最後套餐加 19 元就可食到自家製的 [ 心太軟 ], 賣相靚, 味道都不錯, 不過他們收晒我地 d 碟之後先叫廚房整, 但其實我一早全部一齊 order 既, 於是要等足 15 分鐘先有得食 ~俾 d 相片你地睇啦 ~

俾 d 相片你地睇啦 ~
不過不失
足料算 ok
2010-09-19
$85 (Dinner)