2017-03-07 102 views
今日放工放妟左, 好鬼肚餓, 自己一條友食咩好, 哈哈, 係公司附近有間鐵板燒放題任食, 好似好過份咁, 仲要係LUNCH, 但勁正喎, 自己一個都可以食韓燒喎, 因為佢份量係由人數/件數去計, 咁我就可以食多D唔同款啦.  第一時間就緊係點刺身啦, 有三文魚, 甜蝦, 帶子, 呢幾樣都係我最愛.之後點左D熟食, 因為係燒其他野食既時候可以先食d熟食, 哈哈, 實在太肚餓了, 同埋我都怕會熱氣, 所以都點了呢到自家制既涼茶, 都OK喎, 不太甜. 熟食我點左超甜一口蕃薯, 蝦天婦羅, 餃子, 南瓜天婦羅.肉類就有爽口既牛舌, 超淋既一口和牛, 牛肋肉, 豬頸肉等等, 所有肉既味道都醃製得剛好, 由其係羊架, 呢個值得推介.另外仲點左勁爽口既虎蝦, 大大粒既帆立貝, 同埋芝士麻吉燒, 最後還點了甜品呢, 哈哈好滿足食左咁多野, 飽飽^^
2017-03-04