2022-10-04 603 views
見放假特登等到2:30pm TEA Time 一個人黎到BEAMS high 返個tea ,叫個左pizza ,唔記得左叫咩名,但有小小失望,因為佢係咩都冇,淨係有d蜜糖味,脆脆地既塊包咁,普普通通但因為無野得蜜糖味,我覺得有d 寡,有杯咖啡 ,杯咖啡都正常,叫做tea time 加埋$70 有埋杯咖啡,不過不失算係咁,但下次一個人黎唔會叫依個pizza ,因為4塊蜜糖包自己一個人食唔係好enjoy。另外佢環境都算唔錯,位置都舒服😌,提一提,佢都算長期多人排隊,可能要預多小小時間過黎。味道🌟🌟🌟環境🌟🌟🌟🌟🌟衛生🌟🌟🌟🌟🌟價錢🌟🌟🌟🌟覆卓🌟🌟🌟
味道🌟🌟🌟
環境🌟🌟🌟🌟🌟
衛生🌟🌟🌟🌟🌟
價錢🌟🌟🌟🌟
覆卓🌟🌟🌟
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)