2009-10-16
簡單講明 我系一個粗人.睇我名就知.系永樂街尾翻緊工.今日.開午飯.同個朋友黎到永樂街頭.穩也吃.點知吃極都系個d面 飯 .好無引姐....突然系街頭見到有間3文治店GROVE.. 《小弟無點讀過書就5清楚系物意思了.我同個同事走過去見到.間店好鬼細.真系系入邊熱都熱死.何況我漲爆哥呢! 終於逼左入去《真系好細》 我望一望裏面 ~壞境都算可以.5知食物如何 我望一望個餐牌~有飛碟 有卷 有烤! 都幾正哦 於是我叫左個牛卷~我同個整3文治的妹妹仔《因為系話靚姐》講: 比多料料得5得.少少就夠葛了~個妹妹仔 真系比多少少《醒目 抵我下次翻黎吃》 我問有無也飲架,個個收銀姐姐.話有.叫我睇一個牌仔~我望左一陣,就要左兩杯西瓜~因為我正系鐘意飲西瓜~爽死了! 之後再要多個生果杯 ~先42HK蚊? 哈~! 我以為要50紋以上先 都幾抵吃~5錯5錯 1 味道.牛卷幾乎完美.我粗人無吃過黎d也 半條卷一口比我吃灑 系吃灑 ~真系好正 2 飲品 .西瓜汁 鮮中帶甜甜地~ 一飲而後快~ 3 果杯 因為系凍的 吃落口真系好涼爽 《聽日再買過 下次吃3文魚卷》 哈哈
我望一望個餐牌~有飛碟 有卷 有烤! 都幾正哦
之後再要多個生果杯 ~
先42HK蚊?
哈~! 我以為要50紋以上先 都幾抵吃~5錯5錯
2 飲品 .西瓜汁 鮮中帶甜甜地~ 一飲而後快~
3 果杯 因為系凍的 吃落口真系好涼爽
《聽日再買過 下次吃3文魚卷》 哈哈