2009-08-10
本人都很多時同男朋友周圍食雪糕, 今日同男朋友諗住甜甜蜜蜜食個甜品, 諗起DA DOLCE, 又未試過, 不如試下啦!!唔算太多CHOICE, 同男朋友CHOOSE左好耐先CHOOSE到, 最後我地CHOOSE三款FAVOUR, 發現佢地冇將雪糕fully put in the cup. 咁我問佢地其中一個同事, 佢不但至冇話幫我睇下, 仲同我講:"唔係呀, 都好FULL呀, 我地有磅GA, 一定夠GA" 我話:"吓? 你睇呀? 唔係FULL GA WOR!!" 我心諗, 既然我CHOOSE DESSERT, 我想食得開開心心, 佢呢個態度本人十分不滿, 而個雪糕味道並不是特別, 最令我生氣的是, 當我走的時候我發現原來佢地並沒有磅每一杯雪糕, 真的有被欺騙的感覺.下次我一定唔會再幫襯, NO MATTER係另一間分店.
下次我一定唔會再幫襯, NO MATTER係另一間分店.