2023-06-23 42 views
終於忙到去假期前,收工之後去了太古搵朋友食飯。佢話想打邊爐,就係附近搵到佐賀山田🤗佐賀山田係一人一鍋嘅日式火鍋,有五六種湯底選擇,我就要左花膠骨膠原啫喱雞白湯,朋友就揀咗完熟蕃茄湯佢仲有好多配料嘅選擇,無論係蔬菜定係丸類都一應俱全,應該你諗到打邊爐會食嘅,佢都會有🫢🫢嘢飲選擇都好多,一定滿足到無論係鍾意飲甜定係想健康啲嘅你😙佢仲有一部即磨咖啡機,可以俾你整唔同嘅咖啡飲添☕️☕️我哋套餐就叫咗美牛三重奏($309),入邊呢就包括左美國SRF和牛、極品美國牛小排同埋美國SRF牛坑爪 ,仲可以叫日本廣島蠔。啱晒中意食肉嘅我呀。牛味都好濃架❤️❤️❤️你以為就咁打完邊爐就算?NONONO!食完一定要食甜品啦。有雪糕同蛋糕比你揀,唔好諗住係放題就會俾啲平嘢你食。佢啲甜品一樣好有質素😍經過太古,記得試吓啦🤗🤗🤗

經過太古,記得試吓啦🤗🤗🤗