最近我地去咗一間超值既餐廳,呢間餐廳主打一個價錢就可以同時享用雞煲、火鍋同點心放題!一聽就知好吸引😋,於是決定去試一試係咪咁抵食🤔。首先講下佢哋嘅雞煲🍲可以揀半隻或者一隻雞🐔今次我哋揀咗一隻雞🐔雞煲上枱果陣,嗰陣香味真係忍唔住口水都流晒出嚟🤤雞件煮得好入味,雞肉嫩滑😋,每一口都充滿咗濃郁嘅雞味🤩而且調味好到位👍,唔會過鹹又唔會無味,真係一食難忘❤️點心放題方面,有10款可以選擇🤤有鳳爪、鮮竹卷、菜苗餃、紅棗糕、燒賣、蒸排骨、牛肉球、灌湯餃、鹹水角同流沙擂沙球🥟每一款點心都係即叫即蒸,保證新鮮熱辣🔥而且都做得好精緻,味道又好👌特別推介流沙擂沙球,外皮酥脆😋內餡香甜流心,一咬落去即刻滿足晒你既味蕾😍食完雞煲,唔好以為就咁完😮仲有第二個驚喜🎉。原來可以加湯變成火鍋🫕!佢哋有多種湯底可以揀,再加埋你鍾意既火鍋配料🫕例如肉類、蔬菜、丸類、生蠔等,真係應有盡有🤗餐廳仲有提供籠仔飯🍚同燉湯🍲不過我地已經食得好滿足😌所以今次冇叫,下次有機會一定會試下😉
最近我地去咗一間超值既餐廳,呢間餐廳主打一個價錢就可以同時享用雞煲火鍋同點心放題!一聽就知好吸引😋,於是決定去試一試係咪咁抵食🤔。

首先講下佢哋嘅雞煲🍲可以揀半隻或者一隻雞🐔
今次我哋揀咗一隻雞🐔
雞煲上枱果陣,嗰陣香味真係忍唔住口水都流晒出嚟🤤
雞件煮得好入味,雞肉嫩滑😋,每一口都充滿咗濃郁嘅雞味🤩
而且調味好到位👍,唔會過鹹又唔會無味,真係一食難忘❤️

點心放題方面,有10款可以選擇🤤
每一款點心都係即叫即蒸,保證新鮮熱辣🔥
而且都做得好精緻,味道又好👌
特別推介流沙擂沙球,外皮酥脆😋
內餡香甜流心,一咬落去即刻滿足晒你既味蕾😍

食完雞煲,唔好以為就咁完😮
仲有第二個驚喜🎉。原來可以加湯變成火鍋🫕!
佢哋有多種湯底可以揀,再加埋你鍾意既火鍋配料🫕
例如肉類、蔬菜、丸類、生蠔等,真係應有盡有🤗

餐廳仲有提供籠仔飯🍚同燉湯🍲
不過我地已經食得好滿足😌
所以今次冇叫,下次有機會一定會試下😉
2024-06-12
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$168 (Dinner)
Celebration
Father's Day