2019-06-27 247 views
係尖沙咀有勁多嘢食揀,見揀日式嘢食拉麵佢幾多好評就黎試下。一入鋪就有好濃嘅牛味,即時令人食指大動!佢得三款嘢食,和牛丼,和牛拉麵同埋白牛拉麵。望落每種都好多選擇,猶疑咗一陣個待應會埋黎勁清楚咁解釋,值得一讚!叫咗白牛拉麵,白松露牛骨湯和牛拉麵,和牛仲有得揀幾多份(每份40 g,最多三份),同埋咩食法(剌身定火炙,兩份或以上可各要一半)。一上枱已經勁香,賣相都勁好。佢有個勁闊嘅匙可以舀湯,個湯勁足料,真係好鮮味,亦有明顯白松露味。拉麵同湯都勁夾,反而牛我覺得一般,係唔韌嘅但係唔係好食到咩味,我覺得因為個湯太濃味,所以食嘅話可能要分開黎食。咁樣食$158,合理價錢
係尖沙咀有勁多嘢食揀,見揀日式嘢食拉麵佢幾多好評就黎試下。

• 白牛拉麵