2014-05-13 570 views
今日約左寶貝傾心事~~所以諗住搵個坐得好少少的地方由於喺呢區唔係咁熟,見呢間舖的門面都OK, 所以決定入黎試下6點零7點唔算係好多人~可以坐到卡位,唔知係張櫈問題定係我太重,一坐落去好似跌左一半咁~嗯~~坐坐下摜左就點菜了,蟹子沙律 – 上枱真係令人意外,同我心目中的樣子差得太遠,雖則有好豐富的蟹柳,但係蟹子就真係太少了~我望左一眼寶貝,佢的眼神話我知: 呢到係咁上下~但係我就係唔服,所以搵左個服務員姐姐黎查問一下~會唔會係比漏左少少野~服務員姐姐望左我地一下,就一言不發咁拎返個沙律入去,轉頭出黎就明顯加左料…我的天呀~如果大家都唔出聲,唔通就可以不了了之?!我同寶貝對望左陣,經細心檢驗證實冇異可放心食用,除左蟹子同蟹柳,其他材料都強差人意,青菜太大片,又青瓜出晒水,又唔凍,好似室溫左好耐咁,感覺好唔新鮮~唉…,日式炸豆腐 – 睇落已經唔係好得,上枱已經唔熱,好似炸起好耐咁,又唔脆~可惜歛魚腩壽司 同 三文魚腩壽司 – 一般出品,冇咩太大特別~明白一分錢一分資的道理~壽司飯大細適中,但欠缺醋味,可能唔記得叵米醋…仲有兩種卷物 – 唔止飯冇醋味,整體感覺好似小朋友啱啱學整壽司咁,出品好一
今日約左寶貝傾心事~~所以諗住搵個坐得好少少的地方
嗯~~坐坐下摜左就點菜了,
仲有兩種卷物 – 唔止飯冇醋味,整體感覺好似小朋友啱啱學整壽司咁,出品好一般,
總括黎講...好難相信呢間舖係有誠意的製作..真心希望佢地他日可以更有進步~~
整容前蟹子沙律
整容後蟹子沙律
歛魚腩壽司 同 三文魚腩壽司
日式炸豆腐
不知名卷物
2014-01-19
$100 (Tea)