2015-08-15 338 views
大家好! 我平時就好小系openrice到寫食評既但系今次就真系忍五住要寫下!話說我同朋友打完機就諗住去食野 其實個時都成2點幾 行左好多間鋪頭都爆哂場冇位,可能五六日既關係拉。行多陣就比我見到小雲川米線 其實平時經過都知新開左而間野,今次就入去試下新野 入到去個侍應都就安排坐位比我地,當我坐底望到個餐牌個時我都覺得呆左 好小野食,考慮左好耐之後我就嗌左米線(我系叫中辣的),又當見到我朋友嗌個啲野食黎左之後我心諗 真系中伏,我朋友系叫鰻魚食 其實間鋪會五會系太慳呢,得個一舊鰻魚 仲要系縮水既鰻魚 我朋友比甘既價錢食啲甘既野會五會過份左?終於到我個米線黎 我系叫中辣的! 點知我見到我碗野系清湯,於是我就問下個侍應 我就同佢講我系叫中辣既,佢就五出聲 系格離枱拎個辣椒油比我。。 其實我真系嗌中辣,由佢拎個辣椒油比我個陣我就決定左以後都五會再食而間野,真系想講粗口,甘如果系落辣椒油既話我嗌中辣黎做咩? 真好笑喔!講真,對而間野真系冇下次,價錢貴,又五飽,又五好食!冇錯 開系旺角甘既價錢我覺得可以接受,但系您甘既價錢甘既份量會五會過份左? 希望會改善下!
大家好! 我平時就好小系openrice到寫食評既
但系今次就真系忍五住要寫下!