2005-11-13 7 views
餐廳門面雖然唔係好顯眼,但係裏面o既裝修就好靚,好舒服。一定要訂位,好多人,到夜晚10:30 都有好多人黎食1) 紙鍋蔥爆牛肉(新推出)-- 有d 辣,牛肉好腍,而且個紙鍋賣相好吸引,一定要試試2) 砂鍋雲吞雞-- 雲吞好多料,而且個湯好濃,唔似其他餐廳d 湯好似水咁3) 蟹粉小籠包-- 好食4) 京燒羊肉-- 羊肉唔酥,而且表皮好脆,有肥有瘦5) 排骨麵-- lee 個係我意料之外好食,排骨好鬆軟但外層炸得好金黃同脆6) 高力流沙and 炸銀絲卷-- 不過不失7) 拔絲香蕉-- 驚喜,第一次食,外面脆同甜,好晶瑩,但係裡面好腍,d 香蕉好似溶溶地,正服務唔錯

3) 蟹粉小籠包-- 好食
4) 京燒羊肉-- 羊肉唔酥,而且表皮好脆,有肥有瘦