2020-02-13
🎖一定會再黎既💛💛串燒店🤩.一開始Search 係比佢個喇沙粉吸引住所以黎😍😍傻傻地咁以為係有米線叫😂😂黎到發現米粉、滲滲同烏冬都有😝 係冇米粉既🙈自家制既馬來喇沙,唔會太辣同夠晒濃味之餘仲有櫻花蝦😋米粉索晒啲湯👍🏻$51 一碗包即燒雞排/ 豬頸肉,加十幾蚊仲有成5、6舊泰式鳳爪,真係好抵👏🏻👏🏻.主打既串燒由老闆一個人燒,出貨時間係會慢少少,但真係值得等,軟骨係老人家咬到既程度❤️雞皮、雞翼、牛舌燒得岩岩好,唔會太乾仲好多汁,燒鰻魚十分之彈牙兼冇骨🤤重點係要平出差不多一半,平時一串都要近百,呢度只係要$54咋🤩燒茄子就梗係必食,蒜蓉同味粉係岩岩好,唔會過咸😋.同見到既食評一樣,呢間野既老闆真係超有禮貌☺️見老人家我著白恤衫,超細心咁🙈提我要小心食粉唔好彈到🙈當然波波先係全世界最細心咁關心我既人啦🥰呢間野真係必定會再黎,下次可以黎之前訂定位!