2023-11-03 821 views
Daddy 生日,就近近地係大圍穩餐廳食飯見Cafe Deco Pizzeria 夠大間,坐落舒服,就決定book位食。Book既時候交底,想生日慶生,職員就話可以有蠟燭同插生日牌仔慶祝,做個小surprise!當日食飯好順利,即刻有位坐。同事服務態度都好好。之前見有評語話樓面同事態度麻麻,我地當晚個個waiter 都好好笑容,又keep住refill 水。6個人order 坐兩個pizza,兩個主菜,同埋三碟前菜,已經超飽。個藍芝士核桃蘋果pizza 真係超推介!!好好食!其他食物都不錯,沙律好大份,豬腩肉南瓜意大利飯都係我會想再食既!到叫甜品既時候,同事好有默契幫我地預備好驚喜擺甜品係daddy 面前,仲唱生日歌。覺得好有心思同埋成個experience 好好。多謝曬同事預備!
Daddy 生日,就近近地係大圍穩餐廳食飯

個藍芝士核桃蘋果pizza 真係超推介!!好好食!

甜品
2023-10-28
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday