2013-02-04 10 views
之前睇雜誌介紹呢間蛋包飯好正,是日是好兄弟的生日甘就一行五人預先訂了位,晚上7:30竟然出邊無人等位?一入去就被店鋪的裝修吸引住,好日式feel..:mune選擇眾多,經過一大輪掙扎後決定選左個海瞻蛋包飯,點解會掙扎呢,因為對尚在學的小弟來說有點貴但因為著食好野同好兄弟生日(其實都系前者因素較重要,哈)等左大約25分鐘終於見到我份海瞻上台了,我沒有加流心,因為自覺不划算,當我們的食物陆續上台後,便開始飯前一輪大合照梗少不免!之移便滿懁希望嚐第一囗,蛋味是不錯的,但好失望就系說好的海膽呢???真系要搵尋寶遊戲才搵到,決不誇張!少得可憐,而整個蛋包飯個份量都系好小,食完都未夠飽囉!水準又不是特別高,真系唸吾明點解個價位會甘高??吾通真系有理無理賣到貴一貴就代表系high class???真系當啲食客系傻架咩?吾會食下次囉,講真!呢個價錢大把真正物超所值既食店囉!啲侍從應好似趕客甘!一放低餐具就即刻過來收,我還沒食完呢!只系想拿個電話姐就以為人地食完!!想做多轉生意都吾系甘囉!!!5個人都食左成800幾蚊!!!吾抵!!!吾值!!!
但因為著食好野同好兄弟生日(其實都系前者因素較重要,哈)
啲侍從應好似趕客甘!一放低餐具就即刻過來收,我還沒食完呢
2013-01-16
$180 (Dinner)
Celebration
Birthday