2017-05-01 404 views
第一次幫襯,亦都係最後一次!陪朋友食嘢,唔好意思齋坐,見舖外有$20多士+飲品茶餐咪照入,點知裡面原來已經無呢種餐,但門口仍然以此招徠咁就一人一碗雙拼粉麵茶餐算朋友碗 X鴨米粉,x燒好硬,鴨係鴨臂位,勁柴!我碗燒肉油雞米粉,其實係隔夜油亦+豬淋巴位米粉!五舊有三舊都係淋巴位,剩低兩舊係豬patpat最厚最鞋同硬嘅肉!憑呢碗淋巴米粉(收舖可能係搭D雞頭雞頸賣$10嗰d) ,我已經知呢間食店無良心,將下欄嘢當正常嘢買俾客!再者,碗粉裡面有兩隻蚊滋!!!!!! 無下次,希望佢拍烏蠅+快D執笠!再路過呢個舖位,希望無咗呢間賺錢賺到盡嘅黑心燒肉店!!!!
第一次幫襯,亦都係最後一次!
咁就一人一碗雙拼粉麵茶餐算
朋友碗 X鴨米粉,x燒好硬,鴨係鴨臂位,勁柴!

2017-05-01
$32 (Tea)