2023-01-31 32 views
呢日同朋友食飯,佢介紹咗呢間集火鍋、燒烤同雞煲於一身嘅餐廳,一次過滿足晒三個願望呀。餐廳嘅放題有$288,$328同$358,我地點咗$328嘅B餐。套餐仲送秘製雞煲 (二人半份),同時令海鮮。火鍋湯底我地點咗BB辣,麻辣味好香濃,唔算太辣,唔係食得辣嘅我地都覺得唔錯。牛頸脊又幾高質,牛味濃郁。時令海鮮有鮑魚、蝦同蜆,質素不錯。入面有個自助食品區,除咗牛、豬、雞、羊肉、丸類同蔬菜等,仲有串燒選擇。秘製雞煲份量都算多,夠哂入味。食完雞煲變身鐵板燒,我哋放咗啲牛頸脊、雞翼同芝士腸去燒,又有另一番風味。飲品有樽裝汽水外,仲有「紅茶花伝」系列飲料。餐廳枱與枱之間距離都闊落,食物選擇多元化,啱晒鍾意食火鍋、燒烤同雞煲嘅朋友。

牛頸脊又幾高質,牛味濃郁。

時令海鮮有鮑魚、蝦同蜆,質素不錯。

秘製雞煲份量都算多,夠哂入味。

飲品有樽裝汽水外,仲有「紅茶花伝」系列飲料。