2018-08-09 586 views
一次過買晒七款口味🤣想試一邊款最好味😋本身以為唔係好多 點知七大舊真係好多好多🙈因爲冇睇低啲名 我憑印象稱呼佢哋啦😀🧡奶皇糕味道唔算太濃 所以食落都唔會覺得膩 但如果俾我揀 我會想食奶黃包多啲😂💛馬蹄糕入面嘅馬蹄好爽甜 感覺好新鮮 好好味 值得一試💛黃豆糕嘅黃豆好大粒 口感好正☺️💟白色嘅應該係西米糕 一粒粒西米勁大粒 仲要好彈牙 意外地覺得好好味🖤烏卒卒嘅黑芝麻糕 個樣唔係好討好 但係食落都幾有驚喜 不過我覺得芝麻味可以再濃啲❤️我覺得最好食嘅係紅豆糕 味道好濃 一咬落去有起沙嘅感覺 好似食緊一碗超足料紅豆沙咁 陳皮味亦都好重💜紫糯米糕口感好豐富 味道都幾高質 又係好似食咗碗甜品咁整體來講我覺得雪凍咗會再好味啲☺️
一次過買晒七款口味🤣想試一邊款最好味😋

各色糕點
七款糕點
2018-08-09
TakeAway
$60 (Tea)
各色糕點
七款糕點