今天放工執完屋,突然想試一試呢間野究竟掂唔掂!因為記憶中佢剛剛開店時係以超平價去俾人試食,仲主打係牛腩因為我怕肥唔敢食牛腩,營養師話任何腩係最肥嘅,所以我唔敢食!好彩我上咗Open rice睇吓佢有冇魚蛋或者其他餸嘅粉面, 點知原來有喎! 仲有好多其他特別野什麼龍蝦丸雞絲蘿蔔好新奇!所以我就叫咗平時喜歡吃的牛肚魚蛋河粉,或者下次試牛筋都得! 一嚟到碗粉好靚有D芫茜點輟成碗嘢升哂呢!好多牛肚有兩粒魚蛋一條唐生菜一舊白羅白👍🏻不是求求其其。食落唔錯河粉算滑完全可以接受,最緊要係啲湯望落雖然深色,但食完不口渴!我會再嚟幫襯!估唔到佢幾好食份量同價錢可以接受不算勁貴又唔係最平嗰種,佢勝在材料中上所以呢個價錢OK!另外叫咗碟菜心,佢係落咗好似豉油嘅汁唔錯清清哋幾好味!比起一般落蠔油冇咁鹹添!而且記憶中佢開得夜少少,好多食肆九點就收㗎啦!有時肚餓都多一間店舖可以選擇了!好嘢!我會介紹朋友嚟食。試遲咗佢真係蠢咗!一味淨係識食隔離信興,因為佢哋D魚蛋好好味,但湯底白頼晒及千祈唔好飲,因為我試過口渴架即係落咗味精!泉記又晤抵食貴得離譜份量又少食咗都唔飽成$50食個粉同菜不如去大家樂食飯。香港仔魚蛋王就都

一嚟到碗粉好靚有D芫茜點輟成碗嘢升哂呢!好多牛肚有兩粒魚蛋一條唐生菜一舊白羅白👍🏻不是求求其其。食落唔錯河粉算滑完全可以接受,最緊要係啲湯望落雖然深色,但食完不口渴!我會再嚟幫襯!估唔到佢幾好食份量同價錢可以接受不算勁貴又唔係最平嗰種,佢勝在材料中上所以呢個價錢OK!另外叫咗碟菜心,佢係落咗好似豉油嘅汁唔錯清清哋幾好味!比起一般落蠔油冇咁鹹添!而且記憶中佢開得夜少少,好多食肆九點就收㗎啦!有時肚餓都多一間店舖可以選擇了!好嘢!我會介紹朋友嚟食。試遲咗佢真係蠢咗!一味淨係識食隔離信興,因為佢哋D魚蛋好好味,但湯底白頼晒及千祈唔好飲,因為我試過口渴架即係落咗味精!泉記又晤抵食貴得離譜份量又少食咗都唔飽成$50食個粉同菜不如去大家樂食飯。香港仔魚蛋王就都冇呢間咁好食!
牛肚魚蛋河加菜心一碟
好多牛肚食極都有!抵!不過食呢啲雙拼粉丐成日有個問題,如果我想魚旦多牛肚少得唔得嘅呢!調返轉叫魚蛋牛肚河會唔會係魚蛋多啲呢?!因為兩樣都想食但係又怕膽固醇過高所以寧願魚蛋多啲!不過我知實唔得因為佢哋慣咗個配搭一定係咁都未定。
牛肚魚蛋河加菜心一碟