2023-02-23
今日同🤴🏻特登過嚟買一蚊一件嘅煎釀三寶,睇吓係唔係真係咁底食先😁😁行到去已經有5-6個人排隊,有幾個仲自備膠盒,應該就係老顧客啦😆😆,每人起碼20-30件起跳,我前面嗰各仲叫咗70件😂😂煎釀三寶就有六款菜式,除咗青椒同錦鹵雲吞冇叫,其他四款加埋叫咗50件🤣🤣,另外🤴🏻叫咗一隻大雞髀🍗20蚊!☺️☺️~~~一蚊一件煎釀三寶~~~我同🤴🏻諗住一蚊一件會好細件,但原來同其他出面嘅size一樣,令到我哋有啲驚喜🤩🤩!紅腸同炸豆腐大大舊,紅腸味十足,豆腐味就爭少少可以接受😗😗茄子魚肉當中嘅魚肉非常之薄😅😅,只係當佢一嚿茄子食會開心啲😝😝魚蛋同其他地方比較就細粒點,但魚肉味一點都不差,除左正常醬油我們還加了一些辣油,食落十分野味,喜歡吃辣的十分推薦👍🏻👍🏻~~~$20大雞髀🍗~~~一蚊一件煎釀三寶,咁20蚊一隻雞髀🍗就顯得唔係好抵,但原來真係好大隻,特別係些髀位置有普通雞髀🍗嘅兩倍大!雞髀🍗味道就正常😋😋
~~~一蚊一件煎釀三寶~~~
紅腸同炸豆腐大大舊,紅腸味十足,豆腐味就爭少少可以接受😗😗
~~~$20大雞髀🍗~~~