2016-08-25 1699 views
成日去荃灣搵男朋友食lunch,荃灣咁多野食真係揀到選擇困難症出現,行去路得圍附近天橋底既呢間蘭州拉麵店睇落幾正咁,所以去過第一次後,每次揀唔到食邊間就會去食有時要等位雖然唔會等得太耐一坐底即睇menu因為太多餸揀要諗諗先,經過5分鐘既考慮後,一叫完都係過左5分鐘左右就有得食叫埋杯豆腐飲岩哂一拎碗麵黎已經香噴噴急不及待,飲淡佢既制製湯底,濃郁好味到真係飲完一啖又一啖,再食條刀削麵煙煙靭韌,牛肚同雞腎又香又入味又林,麻辣雞絲又好有四川風味咁,真係食到流哂鼻水,五香牛肉炆到軟林林,每舊都有啲牛根咁,佢啲配料都是冇伏的,大家可以放膽嘗試鍾意食麵既我,又多一個選擇了
有時要等位雖然唔會等得太耐

叫埋杯豆腐飲岩哂

鍾意食麵既我,又多一個選擇了
Type of Meal
Lunch