呢一間嘅coffee shop係一間針車行第三代傳人開嘅 所以裏面有好多衣車嘅裝飾 好特別 兩層高嘅餐廳 樓下係coffee shop 樓上係共享空間 最欣賞嘅係佢冇限時間限制 你可以好好咁享受 食物同飲品 完全唔需要趕時間 佢哋平日就會多啲套餐選擇 而星期六丶日就多啲蛋糕款式 啲蛋糕好吸引好靚 好多選擇有抹茶瑞士卷丶伯爵茶芝士蛋糕、朱古力蛋糕丶芒果芝士蛋糕⋯⋯ 而最特別就係紅桑子開心果芝士蛋糕🍰 喺外邊好少見 所以我order左呢一個來試 芝士味唔太重 好軟身好軟滑 紅桑子酸酸甜甜令到個蛋糕更好味😋 配咖啡一流 佢哋個flat white 咖啡味好特出 好香濃 拉花都做得好靚 主食個方面呢就有意粉同麵包🥯選擇 但我係包痴😝所以我決定揀最出名嘅黑毛豬叉燒滑蛋黑麥包食 送到嚟嘅時候個賣相已經非常吸引 啲叉燒好多好香 不過有少少可惜嘅係個多士邊比較硬身 所以我用唔到刀叉切來食 包身都好軟熟嘅 只係嗰包邊硬 啲叉燒就比較咸 隻蛋都炒得好滑 配埋個沙律食唔錯🤤🤤 👍🏻👍🏻👍🏻食物唔差丶環境又好丶服務態度一流 下次我會再嚟試吓佢啲意粉🍝

Cheesecake

FLAT  WHITE

2021-04-17
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$180 (Tea)
Cheesecake
FLAT  WHITE