見到個個都讚li間餐廳好靚好chill,所以去左試😔無錯佢的確環境好好,好chill。但係食物質素真係麻麻,叫左3個餸3個都唔係好好食🥲D肉勁鞋口,又無汁,食2啖就食唔落😔😔😔而且員工好少,真係完全沒有任何服務可言🙈叫左支酒,佢叫我自己開。但無奈個蓋太實,同行全部都係女仔,開唔到個蓋,叫左勁耐都無人幫。。。跟住之後叫人拎水叫左2次,等左20分鐘,佢先淨係比得1杯水我🥲最恐怖既係食到一半個場居然有近十隻飛小強出黎開party🤮因為餐廳有花槽,有好多植物,所以入面住左好多隻小強🪳我咁大個女真係等一次見到咁多小強,仲要全部都識飛。因為d小強周圍飛,嚇到好多枱都尖叫,但完全無職員過黎處理。最後有將近十枱客人不堪小強滋擾,所以選擇陸續離開,場面一度極混亂🙈🙈🙈大家因為比小強嚇到一齊排隊走人既場面十分難忘🙈行到出去仲要排隊埋單,多人到等左10幾分鐘先可以埋到單走人,期間都有同職員反映好多飛小強,但佢地完全無理過我地。一句安慰或者話會改善環境衛生之類既野都無講過。。。真係令人好失望,街邊大排檔都乾淨衛生過佢地!
2022-07-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$350 (Dinner)