2021-09-08 22 views
搵到一個地方同自己兄弟食一餐飯,最好不過!朋友介紹,知道食物同酒水都唔錯,一於同朋友黎呢度聚會。餐牌都有好多唔同嘅嘢食,例如壽司飯,刺身,串燒,熟食,炸物,甜品。當然唔少得,就係有不同種類嘅燒酒同sake. 介紹一下食物先,自己最鍾意就係蟹膏配多士,蟹膏啲味好濃,配多士一流!仲有其他例如燒雞翼,燒雞肉串,天婦羅蝦,冷烏冬,都好好食!我要強烈推介,就係燒黃牛,一擺入口就溶化,然後再飲sake! 我哋開心時段,仲有買一送一添!如果食炸物,就一定要點佢哋自己整嘅紅酒汁,下次會試埋其他,例如炸牛,炸鵪鶉蛋等等。種類都有好多,同出邊嗰啲日本餐廳唔同!下次有佬聚,一定會再嚟試其他!

下次有佬聚,一定會再嚟試其他!