2023-06-14 67 views
之前食日式火鍋放題都係去一啲集團式經營嘅連鎖店,肉類同其他配料嘅款式都比較standard,同埋通常都係限時兩個鐘頭,食得比較趕😅😅😅今次嚟呢一間熊本火鍋感覺比較似小店經營,feel到店家幾有心做!再加上可以慢慢食足三個鐘,唔使食得咁趕😚😚😚澳洲和牛套餐 (送和風海鮮雞煲一鍋)$298 //海鮮雞煲 //無論係邊一個套餐,店家都會上左一煲海鮮雞煲先,呢度嘅雞煲調味唔辣彈幾惹味,入面仲有原隻鮑魚、鮮蝦等等嘅海鮮🦐🦐🦐食完雞煲,店員就會幫你加湯打邊爐🍲🍲🍲// 肉類 //澳洲和牛牛白肉頂級牛小排牛肩胛佢哋嘅放題套餐,總共分三個價位,$268 會食到頂級牛小排同牛肩胛;$298 會可以食埋澳洲和牛同埋牛白肉;最貴嘅set $388 可以食埋日本A4和牛、牛板腱、封門柳🥩🥩🥩我哋今次就叫咗中價位嘅set,覺得都幾夠食!最鍾意牛白肉同埋澳洲和牛,牛白肉嘅感覺似牛胸爽,涮幾秒已經夠熟,食落索索聲同埋好有油香,澳洲和牛比較嫩滑,而牛小排同牛肩胛嘅牛味就會比較重😋😋😋// 自助區配料 //自助區嘅款式一啲都唔馬虎,除咗有常見嘅丸類之外,亦都有一啲比較特別嘅款式,例如牛舌、陳皮魚蛋、墨魚滑、自家製餃類等

澳洲和牛套餐 (送和風海鮮雞煲一鍋)$298

//海鮮雞煲 //

// 肉類 //

澳洲和牛
牛白肉
頂級牛小排
牛肩胛

// 自助區配料 //

自助區嘅款式一啲都唔馬虎,除咗有常見嘅丸類之外,亦都有一啲比較特別嘅款式,例如牛舌、陳皮魚蛋、墨魚滑、自家製餃類等等,都幾少有!😚😚😚整體嘅配料質素唔錯,尤其個墨魚滑,我哋都拎咗幾輪!所以唔會出現食肉食到好厭嘅情況,食咗一輪嘅肉類,又可以食唔同嘅配料轉換口味!

現凡當月生日,📞WhatsApp提早預訂同埋講明優惠, 4人或以上同行,🍰壽星就可以免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🆓🆓🥳🥳生日同朋友過嚟食飯都係一個好選擇!

味道:👩🏻‍💻7.5/10
性價比:👩🏻‍💻8/10