Say Cheese,記得第一次去時,真係覺得佢服務好,環境好,食物又好。但係第二次去時,竟然比我食到鋼絲(洗碗果D);雖然食物同服務都重係好好,但都足以令我有段長時間冇去。果篇文章,重要比Openrice拖左幾個月先Show出黎,連我自己都睇唔番D相。今日,因為朋友話想試,而我又覺得,其實依間野真係好味的,重價錢係合理的;所以就再去啦。因為有小朋友,店員都好好人咁安排我地坐最大張的卡位。可惜有朋友遲大到,約11.30佢12.20先到;即係呢,我同另一個朋友坐左差唔多成個鐘都冇叫野食,店員都冇催我地,其實真係唔錯。等到人齊就叫野食啦,雖然我地有6個人,但係有三個係小朋友呢;所以只係叫左4個餐。餐飲跟沙律,唔知點解,竟然冇人叫餐湯,唔知係咪女仔都係鍾意沙律多D呢?餐飲係西柚橙茶,幾好飲;沙律冇特別,但落醋唔係落沙律醬,健康D,真係岩女性多D。我同朋友都點左漢堡,依個漢堡有大大舊菇係入面的,粒菇好好味。不過漢堡有D大舊,我冇可能一啖啖咁咬;所以我都係分開左一邊包皮連菇食,一邊連漢堡牛食。菇,真係勁好味,但塊牛有少少乾;我諗如果可以一啖啖咁一次咬晒菇同扒咖哩豬扒飯,朋友同佢仔仔都話好好味。我

餐飲跟沙律

漢堡
咖喱豬扒飯

咖哩豬扒飯,朋友同佢仔仔都話好好味。我坐對面聞到勁香丫,好吸引。小朋友食食下咖喱話有D辣,食下食下要勁飲水,但話好好味,辣都要不停食。
咖喱魚柳飯

咖喱魚柳飯,朋友另一個仔仔食,又係勁香,話好好味。

今日既食物真係唔錯,不過服務就一半半啦;前半part就幾好,但係後半,小朋友都未食完,職員就拎張單黎催我地埋單,催我地走。係,我地由11點半坐到1點,係有D耐;但我地真係有個小朋友重食緊,佢咁催我地真係反感囉。

因為我地6個人只係叫左4個餐,係好抵既Total係330蚊;咁有2個都係同媽媽Share既,咁我當實際係4個人,每人都只係80蚊多D,咁講真,坐得舒服,食物好味,除左比人催埋單,其他都十分之好;係抵食既。
2019-02-17
$80 (Lunch)
餐飲跟沙律
咖喱豬扒飯