2014-11-13 972 views
老友生日,一於食餐勁嘅!一行七人,當中有人已試過這店子,熱烈推介,果然沒有令我們失望,食物美味之餘,店員的態度也很親切。我地食左好多野,本人最喜歡是龍蝦沙律及海南雞,龍蝦沙律單是賣相已經好得,好colourful ,一拿出來就好開心好哄動,龍蝦好有鮮味,肉質甜美,配埋牛油果就真係一絕。海南雞就大大隻去埋⻣,好淋好滑,一啲都唔靭,好有新加坡的海南風味。海南雞仲配埋個湯,好清甜,好似食緊冬瓜盅咁。我地仲叫左生蠔,可惜本人剛巧生病唔食得,所以未知味道如何,只見朋友們都大口大口的食完一隻又一隻,仲猛話好正好正咁去引我,激死人呀!下次一定要試下補番數!仲有個和牛及意粉,我們點了神戶和牛,五成熟,外香內嫩肉汁濃;意粉就配有日本煎帶子同法國藍蝦,我第一次食法國藍蝦,呢個配搭都唔錯。有咁嘅質素,如在尖沙咀區人流一定好旺,唔知點解老闆會揀在上水開店。

2014-11-12
$500 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 龍蝦沙律,海南雞