2021-05-30 22 views
位於上環孖沙街< 𝓕𝓻𝓲𝓭𝓪𝔂 𝓒𝓪𝓯𝓮 & 𝓦𝓲𝓷𝓮 𝓑𝓪𝓻 >, 裝潢以工業風為主, 雖座位唔算太多, 但充滿懷舊感覺。ᴱᵍᵍ ᴮᵉⁿᵉᵈⁱᶜᵗ ʷⁱᵗʰ ᴬᵛᵒᶜᵃᵈᵒ & ᴹᵘˢʰʳᵒᵒᵐ $⁹⁸牛油果野菌班尼迪蛋味道唔錯, 麵包放上切粒牛油果🥑野菌🍄水波蛋🥚旁邊再加有番茄沙律🥗ᴱⁿᵍˡⁱˢʰ ᴮʳᵉᵃᵏᶠᵃˢᵗ $⁹⁸英式早餐相當豐富, 包括煙肉🥓火腿🍖沙律🥗烤蕃茄🍅薯角🥔炒蛋🍳野菌🍄茄汁豆🧡腸仔。ᶜᵃʳᵃᵐᵉˡ ᴸᵃᵗᵗᵉ $⁴²焦糖鮮奶拿鐵沖調唔錯☕Friday Cafe & Wine Bar📍上環孖沙街8-10號金滿大廈地舖

ᴱⁿᵍˡⁱˢʰ ᴮʳᵉᵃᵏᶠᵃˢᵗ $⁹⁸
ᴱⁿᵍˡⁱˢʰ ᴮʳᵉᵃᵏᶠᵃˢᵗ

ᶜᵃʳᵃᵐᵉˡ ᴸᵃᵗᵗᵉ $⁴²
焦糖鮮奶拿鐵沖調唔錯☕
ᶜᵃʳᵃᵐᵉˡ ᴸᵃᵗᵗᵉ

Friday Cafe & Wine Bar
📍上環孖沙街8-10號金滿大廈地舖
2021-05-30
$150 (Lunch)
ᴱⁿᵍˡⁱˢʰ ᴮʳᵉᵃᵏᶠᵃˢᵗ
ᶜᵃʳᵃᵐᵉˡ ᴸᵃᵗᵗᵉ