2024-01-22
我已經好耐冇喺香港食過放題,估唔到而家進步咗咁多,上食物速度超級快~🌪️完全冇辜負我成個下晝冇食嘢,期待嘅呢一餐呀!🤭出面自助BAR既食物種類,超級豐富,除咗有多款水果及配菜選擇之外,仲有凍青口同熟蝦嘅海鮮冷盤等等等等。。。🥢飲品方面,令人最surprise既係!!有珍珠奶茶放題😍🧋仲有自家製無糖鴨屎香檸檬茶添!🍹簡直滿足晒花心嘅我呀🥂✨重點推介✨😋極品金枕頭榴蓮燒超級香榴槤味,外脆內軟,榴槤肉超級香滑,基本上見到所有枱都嗌咗一盤,鍾意食榴槤嘅你,絕對不可以錯過!😋金蒜蓉粉絲蒸扇貝上面嘅蒜蓉,用咗炸香既黃金脆蒜,口感極度豐富,粉絲一啲都唔硬,仲要十分入味!😋脆炸貓山王一啖咬落去,中間榴槤肉係即刻流出黎!超級香係勁有驚喜,就算我平時少食榴槤都覺得好好食!😋鵝肝多士下面多士十分香脆,配合鵝肝的香滑油脂味道,一咬落去即刻充斥着香、滑、脆既口感。而且配合脆多士一齊入口,一啲都唔覺得油膩!📍大喜屋 (沙田)沙田沙田正街21-27號沙田廣場1樓33-35, 44-46號舖
估唔到而家進步咗咁多,上食物速度超級快~🌪️
完全冇辜負我成個下晝冇食嘢,期待嘅呢一餐呀!🤭
飲品方面,令人最surprise既係!!有珍珠奶茶放題😍🧋
仲有自家製無糖鴨屎香檸檬茶添!🍹
簡直滿足晒花心嘅我呀🥂
✨重點推介✨
😋極品金枕頭榴蓮燒
😋金蒜蓉粉絲蒸扇貝
😋脆炸貓山王
😋鵝肝多士
📍大喜屋 (沙田)