2019-01-25 384 views
今日公司好忙,做埋d手尾都成兩點多d,個肚打晒鼓,喇喇臨落樓食嘢先。行過茶木見唔駛排隊,就即刻入去喇。入到去侍應俾咗個下午茶套餐餐牌我,呢個時間入座無理由叫主餐牌食正價咁傻,於是我決定叫返個下午茶tea一tea先。下午茶都有吐司,台式小食,主食同甜品選擇,我咁肚餓就緊係㨂個主食啦。天氣凍凍哋,食返個湯麵暖胃先。最後㨂咗個紅燒牛肉麵$61,配熱柚子蜜茶。牛肉份量唔多,得三舊肉,紅蘿蔔就有兩大塊同一塊蘿蔔,個湯底配埋d 芫荽同蔥係幾香,麵嘅質地都幾好咬口,但份量唔算多,最後飲埋杯柚子蜜先夠飽。$61都唔算抵,但叫做多杯飲品同坐得舒服。

最後㨂咗個紅燒牛肉麵$61,配熱柚子蜜茶。