2019-03-23
星期六,係落住毛毛細雨嘅下午同閏蜜聚會,黎到呢一間Cafe,位置唔算開揚,但下晝時間都好多人,去到嘅時候啱啱好有兩個位,唔使等唔使淋雨~鋪頭好多田園氣息嘅裝修,仲有啲籃可以俾你哋將的袋放喺張凳底下面,好方便~佢哋冇提供水嘅服務只有支裝水兩蚊,面個兩蚊佢哋全數係捐出助養山區兒童嘅。好有愛心🥰入面仲有好多花嘅裝飾全部都好文青~(啲相全部都係臨走嘅時候影嘅鋪頭準備收場所以人比較少~)呢度嘅全日供應精選早餐$42 好抵食!我哋叫咗個 全日供應精選早餐3號:迷你漢堡兩個,配炸薯角飲料:檸檬蜂蜜加$5之所以會話佢好抵食係因為個早餐好大份,薯格又粗又大條,而個份量都唔少。兩個漢堡包絕對冇偷工減料!淨係中間份蛋都已經好多~開餐仲跟埋沙律🥗同埋生果,真係好健康!漢堡包🍔兩邊嘅面都有烤過,識落仲係脆既,番茄好大件,炒蛋用上火腿一起炒,食落好滿足。沙律醬好特別,甜甜地有帶少少粉紅色,薯角普通,茄汁唔夠多~不過可以問店員拎~個橙好甜!檸檬蜂蜜蜂蜜味好重,同普通嘅檸蜜有啲唔同,跟餐加$5已經好大杯~精選特色餐(全日供應)Special All Day Breakfast $82特色肉腸(法蘭克福腸、煙辣肉腸、阿
入面仲有好多花嘅裝飾全部都好文青~
(啲相全部都係臨走嘅時候影嘅鋪頭準備收場所以人比較少~)
呢度嘅全日供應精選早餐$42 好抵食!
我哋叫咗個 全日供應精選早餐3號:迷你漢堡兩個,配炸薯角
飲料:檸檬蜂蜜加$5
精選特色餐(全日供應)
Special All Day Breakfast $82
特色肉腸(法蘭克福腸、煙辣肉腸、阿歷士黑椒腸)+ 火腿 + 班尼迪蛋 + 炸薯角 配 奶醬多士 及 時令沙律🥗
份量唔係講笑,見到有咁多料都已經好滿足~三款特色肉腸味道都差不多,外皮煎得脆!
班尼迪蛋下面有芝士同埋烤過左嘅多士,蛋做到流心,加上芝士,不錯!
奶醬多士好脆,好厚身,花生醬好香!
其他既薯角同埋沙律🥗同上面個的一樣!都係好好味~
另外仲配左杯榛子鮮奶咖啡☕️跟餐加$10
拉花都靚,呢杯咖啡就普通。