2014-09-09 1788 views
平時這間店都有好多人排隊, 所以今天特意於3點既時候來, 雖然都有人排, 但唔洗排好耐就有得入去LU!先來的係egg benedict, 賣相的確不錯, 薯粒炸得好香, 食下食下有D上癮很有罪惡感!蛋方面略嫌淡味, 當然我唔係要講"蛋有蛋味"哩D廢話, 但坦白說, 蛋真的沒有蛋味!!! 雖然有salmon, 但味道還是不足夠, 建議煮的時候可落些海鹽吊味, 及帶出三文魚的鮮味。之後便是WAFFLE了, 賣相一般, 建議雜苺可鋪到碟邊, 顏色上可再更先聲奪人。窩夫質感還可以, 軟綿綿的, 但略嫌太乾, 建議可於窩夫上輕輕淋上醬汁, 連同雜苺一併擺放, 感覺上應會更juicy。

很有罪惡感!
Egg Benedict