2009-08-12 11 views
呢次係我第3次黎呢間馬鞍山板長食野,之前兩次都OK啦,不過不失,只是個人認為壽司不算新鮮~不過都由得佢啦,因為見佢地咁忙~但今次不是食品的問題,是服務的問題,橫觀全場有很多員工,應該服務可以更好的~氣頂事件如下:話說我地見到menu上有墨魚餅~我地向個主任落單,佢話冇.(過左大約2-3分鐘,隔離果台有新客入來)同樣都是叫墨魚餅,那另一個staff照落單.之後,我地問番個主任究竟有冇墨魚餅,佢同佢個staff講,話:下,(指住我地,好不禮貌咁講)我頭先答左佢地冇架啦bo,佢地而家又問你呀?(之後佢走左去!)我真的火都黎埋!佢咩態度呀?!我地之後同左另一個主任講番件事,佢只是草草咁話:我會教番佢架啦!同要今次我同媽咪同男朋友黎食,我覺得好不知所謂!下次不會再去,去元綠好過佢!埋單280蚊

氣頂事件如下:

蟹肉蒸蛋