今次同朋友嚟到位於中環嘅一間餐酒館chill吓~餐廳裝修主打傳統摩洛哥異國風情,環境闊落舒服,仲有outdoor位置可以吹吹風relax relax👍🏻 而店員都好friendly,會特登同我哋逐樣介紹signature嘅product,仲請我哋飲shot🍻🍻勁nice‼️🅵🅾🅾🅳Moroccan Cigars $80呢道係芝士炸春卷,外脆內軟,趁熱食嘅話仲有拉絲嘅感覺!不錯!Babaganoush $70呢道係摩洛哥傳統特色小食,係由鷹嘴豆蓉同茄子蓉混合而成嘅醬汁,配上口感軟綿嘅皮塔餅一齊食,食落層次豐富👍🏻味道有少少似食緊辣條,幾得意😂

🅵🅾🅾🅳

Moroccan Cigars $80