2022-11-12 230 views
係餃子關注組都多人推介逸東,咁啱老公過開嚟大埔比賽,就過嚟試下,咁多人推介,本身都真係好期待,點知…….🫤老公唔飲魚湯,咁就叫咗個黑松露鮮肉餃子配酸辣湯,我就叫咗個芫荽胡椒鮮肉餃子配魚湯老公碗餃子一嚟,簡直唔開胃,個酸辣湯杰到蕃薯粉咁,好似倒瀉生粉落去撈,食落去唔酸唔辣唔鹹,都唔知食咗啲咩。黑松露餃子都有黑松露味既,不過隻餃子就冇乜質感,好爛我個魚湯餃子一上到嚟,見到隻色都已經知唔對路,人地post果啲就好黃好濃咁,我呢碗清過乜咁,連我唔飲魚湯嘅老公飲咗一啖都問我:乜有魚味咩🤥?芫荽鮮肉餃子係幾重胡椒味幾惹味,可惜兩款餃子啲肉太爛,咁我都知餃子店都係機攪既,所以一係就唔好攪咁爛,一係就試吓唔同豬肉嘅部位全場好似倒瀉籮蟹咁,啲單一係錯一係亂,都冇咩服務可言究竟係啲人吹奏得太勁,定我期望太高

全場好似倒瀉籮蟹咁,啲單一係錯一係亂,都冇咩服務可言
究竟係啲人吹奏得太勁,定我期望太高