2018-06-05 341 views
食物質素極一般,我們兩個人叫了一份蜆肉意粉、小食摩天輪同雞翼,另外叫兩杯飲品。首先意粉份量少,淡而無味,賣相感覺上似係屋企事但煮完就食咁,又唔洗要擺到又花又點,但最起碼都有啲岀街食既賣相咁呀,同行友人食完話比薩x亞的意粉更難食。第二,個小食摩天輪,呢個見個個都叫以為好正,一黎到賣相幾好,打下卡都不錯,但一食啲小食,個肉丸食完唔知食緊乜,反而係丸上面既木魚更好食,跟住到啲炸野,食落又油又無味,最好食反而係果幾塊又硬又乾既麵包(點醬食)。最後個雞翼,上面有啲栗米脆片,多餘的,食落又無味又唔脆,無助提升口感,唔知放黎做乜。食完所有野都好無滿足感,食得唔開心,個原來埋單就要$500,呢500蚊洗得唔滿足,轉個頭仲要買返d雪糕食令自己心情好啲。