2016-08-23 1443 views
海鮮區得龍蝦,麵包蟹,两款螺(較細size翡翠螺),一款細蜆,龍蝦鉗,加拿大長腳蟹,(得長腳蟹最新鮮)青口,凍蝦後來才有,沒smoke 三文魚,沒燒牛肉,沒生帶子,沒熱蝦仁,沒熱青口,熱熔芝士比得好少,想佢放在碟,佢放上件細多士上比我,沙律得幾碟粒狀東西,餐飲沒有,餐湯是磨姑,只好吃多些冰凍海鮮補回,但自己個胃太細,連主菜沒點,甜品比起中午半自助更少,之前吃中半半自助幾好,可能係星期一原固,但價錢相差係20元,比起前幾段食評相差3 成內容,以後都唔好信食評,大食概人食自助餐較著數,以我就免吃晚間及非星期六日時段
2016-08-22
Type of Meal